cazare in predeal hotel

Wiki Article



cazare predeal am fost acolo
Featuring a cafe serving Romanian cuisine such as match dishes, a terrace plus a sauna, Pension Cafe Speranta lies surrounded by fir forests one.2 mi away from Predeal's Centre.

Pentru toate hotelurile afisate in web-site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi non-public din interior

* Rooms Left refers to the amount of rooms left on Booking.com at the lowest charge presented. Other rooms may be offered on other internet sites.

La solicitarea dumneavoastrã vom prelua pozele si textele de prezentare necesare pentru crearea paginii, si vom realiza pagina de prezentare chiar noi!

“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil care îl should havește fac destinația fantastică de vacanță”

Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la 500 m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un cafe, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

“The very at ease mattress as well as the local climate that manufactured our continue to be far better, and final but not least, the swimming pool, jacuzzi, sauna and breakfast place designed for the soothing and pleasant stay”

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua info in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Direct Booking ofera mai mult decat rezervari on the web, cazare in judetul brasov de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti.

Descoperă comoara ascunsă în Vadu Crișului, locul magic în treatment Crișul Repede întâlnește frumusețea naturii varietyând o oază de liniște și bucurie: La Grotta Resort. Refugiul cazare particulari in predeal ascuns de freamătul lumii, îți pune la dispoziție nine vile high quality, un restaurant cu preparate pline de savoare, o piscină de vis și destinații vezi detalii spectaculoase, numai bune de explorat. Alături de confortul și răsfățul oferit, îți creăm cele mai palpitante aventuri prin drumețiile de neuitat în inima Vadului Crișului și info prin acces organizat la sporturi extreme precum rafting sau escalade.

Partiile de ski din Predeal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Predeal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti.

We only ate the breakfast in the cafe in the hotel but it absolutely was tasty, also the top cappuccino at any time ! Anytime we are back in Predeal, obviously we'll pick out this hotel !

Strategia noastra mai mult este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice on the web, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

Report this wiki page